AMASYA / GÖYNÜCEK - Göynücek 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erasmus+ Proje Sunumumuzu Gerçekleştirdik

Erasmus+ Projemiz Kapsamında İlçemiz Genelinde Tanırım Toplantısını Gerçekleştirdik

Okulumuz Göynücek 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Göynücek Ortaokulu Konferans salonunda ERASMUS+ proje tanıtım sunumuzu gerçekleştirildi. Projemiz "Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği" kapsamında "Evde Hasta Bakımı Hizmetinde Beceri Geliştirme" konulu AB Projesi katılımcılara sunuldu.

Göynücek Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan programa Kaymakamımız Sayın Hasan DOĞAN, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ahmet DEMİREL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip ZİYAGİL , Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve diğer davetliler katıldılar.

Programa saygı durusu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanamsının ardından,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip ZİYAGİL ve Göynücek 70. Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah ONUR sunum ile ilgili olarak açılış konuşması yaptılar.

Program akışı içerisinde Kaymakamımız Sayın Hasan DOĞAN yaptığı konuşmada “Projeyi okuduğunu, kendisinin de yurt dışında çeşitli ülkelerde bulunduğunu, 1 yılı aşkın bir süre Amerika Birleşik Devletlerinde kaldığını, insanların gezerek ve görerek daha çok bilgi sahibi olduklarını,  öğrencilere ve diğer davetlilere imkanları dahilinde dünya ülkelerini gezmelerini gerektiğini, dünyanın küçüldüğünü ” ifade ederek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Proje, Sağlık Hizmetleri öğretmenimiz Aynur YILDIZ ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Miyase KIZILIRMAK tarafından sunumu yapıldıktan sonra program ikram ile birlikte sona erdi.

Yayın: 18.01.2017 - Güncelleme: 18.01.2017 16:45 - Görüntülenme: 192