AMASYA / GÖYNÜCEK - Göynücek 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"Evde Hasta Bakımı Hizmetlerinde Beceri Geliştirme" Projemiz Sona Erdi

Şbt

Okulumuzda bazı derslere ait olarak açılan sorumluluk derslerine ait tarih ve saat içerek çizelge yayımlandı

Ock

Erasmus+ Projemiz Kapsamında İlçemiz Genelinde Tanırım Toplantısını Gerçekleştirdik

Ock

Erasmus+ Projemiz Kapsamında İlçemiz Genelinde Tanırım Toplantısına Davetlisiniz

Ock

Erasmus+ Hareketliliği Projemiz Kapsamında Avrupaya Gidecek Öğrencilerimize Okulumuz İngilizce Öğretmeni Derya SENER Tarafından İngilizce Kursu Verilmeye Başlandı.

Ock

Erasmus+ Hareketliliğinde Kapsamında Okulumuza Bilgilendirme Afişleri Asıldı.

Önemli Değişiklikler

Ock

Cevabı en çok merak edilen soru, kararın bu sene(2017) sınava girecek öğrencileri etkileyip etkilemeyeceği. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

Ock

ÖSYM tarafından dün 2017-ÖSYS kılavuzu açıklandı. Açıklamada en çok dikkat çeken konulardan bir tanesi´de açık uçlu (kısa cevaplı ) sorulardı. Tüm öğrencilerin merak ettiği konu ise, açık uçlu sorular nasıl olacak? Sorunun yanıtını ÖSYM Başkanı verirken sınav kılavuzunda da bu konuda açıklama yer alıyor.

Ock

Bu sene üniversite sınavlarına girecek öğrencileri önemli değişiklikler beklemekte. İşte o değişiklikler:

Ara

2016-2017 ERASMUS+ PROGRAMI MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENİCİ ve PERSONEL HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ DEĞERLENDİRME LİSTESİ

Ara

Göynücek 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2016 Yılında Avrupa Birliği Komisyonuna sunulan, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen “Evde Hasta Bakımı Hizmetinde Beceri Geliştirme” adlı proje ile 26.02.2017-18.03.2017 tarihleri arasında HOLLANDA’da gerçekleştirilecektir.

Ara

Göynücek 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2016 Yılında Avrupa Birliği Komisyonuna sunulan, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen “Evde Hasta Bakımı Hizmetinde Beceri Geliştirme” adlı proje ile 26.02.2017-18.03.2017 tarihleri arasında ALMANYA’da gerçekleştirilecektir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikalinin 78.yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Göynücek`de de düzenlenen törenle anıldı.

Kas

Sınıflarımızda yer alan akıllı tahtalarda (Etkileşimli Tahtalarda) USB ara birimi kullanılarak güvenlik önlemleri alınmıştır.